Cara Mantella



Filmographie

I, Tonya (2017)
Choreographer
The Founder (2016)
Myra Rosenblatt
90 Minuten im Himmel (2015)
ER Nurse - Huntsville
Der Zufrühkommer (2014)
Ms. Hartnett
The Good Lie (2014)
Becky
Gott ist nicht tot (2014)
Leah
Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013)
Social Advance Marriage Counselor
Back in the Game (2012)
Assistant
Mein Freund aus der Zukunft (2011)
Tonya
Caitlin - Mein Geist der Weihnacht (2010)
Ella
Pushin' Up Daisies (2010)
Hospital Receptionist
7 Days of Yellow (2009)
Jenny Dane