Horns (2013)


დირექტორი: Alexandre Aja
მწერალი: Keith Bunin

გამოსვლის თარიღი: 2013-09-06
სტატუსი: Released
ხანგრძლივობა: 120 წუთი / 2:0
მწარმოებლი კომპანიები : Dimension Films, Mandalay Pictures, Red Granite Pictures
მწარმოებლი ქვეყნები: Canada, United States of America



Daniel Radcliffe
Ig Perrish
Juno Temple
Merrin Williams
Kelli Garner
James Remar
Derrick Perrish
Max Minghella
Lee Tourneau
Joe Anderson
Terry Parrish
Sabrina Carpenter
Young Merrin
Laine MacNeil
Young Glenna
Dylan Schmid
Lee at 13
Kendra Anderson
Nurse Delilah
Kathleen Quinlan
Lydia Perrish
Heather Graham
David Morse
Dale Williams
Michael Adamthwaite
Eric Hannity
Nels Lennarson
Wallace Sturtz
Don Thompson
Al O'Hara
Jay Brazeau
Father Mould
Alex Zahara
Dr. Renald
Christine Willes
Meredith McGeachie
Mary, young mother
Sarah Boey
Little Girl
Golf Pro
Reese Alexander
TV Reporter
Desiree Zurowski
Radio Reporter
Marilyn Norry
Nancy Sivak
Mrs. Tourneau
Cameron McDonald
E.R. Doctor
John Stewart
Diner Manager
Dean Wray
Stan, the Barfly
Graem Beddoes
Unemployed Barfly
Eric Pollins
Exhibitionist Barfly
Pesi Daruwalla
Antique Store Owner
Ryan Clare
Terry's Bass Player
Richard Mitchell
Terry's Jazz Quintet
Kieron Rhys Lillo
Terry's Jazz Quintet
Tyson Sully
Terry's Jazz Quintet
Mark Muskiw
Terry's Jazz Quintet
Mitchell Kummen
Ig Perrish at 13
Jared Ager-Foster
Terry Perrish at 15
Erik McNamee
Eric Hannity at 15


Sound Mark Gingras Sound Effects Editor
Production Deborah Aquila Casting
Camera Frederick Elmes Director of Photography
Art Allan Cameron Production Design
Production Cathy Schulman Producer
Sound Goro Koyama Foley
Sound Andy Malcolm Foley
Costume & Make-Up Rita Ciccozzi Makeup Department Head
Art Jeremy Stanbridge Art Direction
Production Jennifer L. Smith Casting
Directing Alexandre Aja Director
Production Alexandre Aja Producer
Editing Baxter Editor
Art Shane Vieau Set Decoration
Sound Michael O'Farrell Supervising Sound Editor
Camera Peter Zuccarini Underwater Camera
Production Riza Aziz Producer
Production Joey McFarland Producer
Production Tricia Wood Casting
Writing Joe Hill Writer
Art Tyler Bishop Harron Assistant Art Director
Crew David Dowling Property Master
Sound Sandra Fox Foley
Crew Jak Osmond Special Effects Coordinator
Directing Jessica Clothier Script Supervisor
Writing Keith Bunin Screenplay
Editing Andrew Walton First Assistant Editor
Camera Doane Gregory Still Photographer
Art Carie Wallis Art Department Coordinator
Art John Beatty Construction Coordinator
Camera Hans Bjerno Helicopter Camera
Crew Lee Anne Muldoon Unit Publicist
Sound Rob Bertola Sound Effects Editor
Camera Gary Viola Camera Operator
Visual Effects William Groebe Animation Supervisor
Sound Orest Sushko Sound Re-Recording Mixer
Sound Mike Woroniuk Sound Re-Recording Mixer
Editing Robert Doyle First Assistant Editor
Lighting Sean Oxenbury Rigging Gaffer
Camera Peter Wilke Steadicam Operator
Visual Effects Chris Morley Visual Effects Supervisor
Costume & Make-Up Carol Beadle Costume Design
Costume & Make-Up Fay von Schroeder Makeup Artist
Crew Maiko 'Mo' Gomyo Makeup Effects
Editing Emilie Boucek Dialogue Editor
Sound Paul Capuano Dolby Consultant
Visual Effects Marco Foglia Animation Supervisor
Visual Effects Adam O'Brien-Locke Visual Effects Producer
Visual Effects Derek Wentworth Visual Effects Supervisor
Lighting Prem Marimuthu Gaffer
Editing Frank Biasi Digital Intermediate
Editing Patrick Duchesne Digital Intermediate
Editing Luis Freitas First Assistant Editor
Editing Thom Kyle First Assistant Editor
Sound Delphine Measroch Music Editor
Production Thierry Tanguy Location Manager
Visual Effects Chuck Duke Animation
Lighting Howard R. Campbell Lighting Artist
Crew Robin Coudert Compositor
Crew Mark N. Tompkins Scenic Artist

მსგავსი ფილმები